info@panadisplay.com
Motor video încorporat EVE FTDI 4.3 INCH INTELLIGENT DISPLAY Cu CAPACITIVE TOUCH

Motor video încorporat EVE FTDI 4.3 INCH INTELLIGENT DISPLAY Cu CAPACITIVE TOUCH

Specificații generale FTDI 4.3 inchi Afișajul inteligent cu touch capacitiv este alcătuit dintr-un panou color TFT-LCD, driver IC, FPC și o unitate de iluminare din spate cu un controler FT800. Zona de afișare a modulelor conține 480 x 272 pixeli. Acest produs respectă criteriul de mediu RoHS. FTDI 4.3 ...

Descriere

Specificații generale

Afișajul inteligent FTDI de 4.3 inch cu touch capacitiv este compus dintr-un panou color TFT-LCD, driver IC, FPC și o unitate de iluminare din spate cu un controler FT800. Zona de afișare a modulelor conține 480 x 272 pixeli. Acest produs respectă criteriul de mediu RoHS.


MĂRIMEA REZOLUŢIE LUMINOZITATE VIZUALIZAREA UNGHIULUI FLASH
4.3 '' 480 x 272 500 12:00 64M
ATINGERE INTERFAȚĂ CONTROLOR MCU CARD SD
CAPACITIV I2C FT800 STM32 OPȚIUNE


4.3.jpg

FTDI 4.3 INCH INTELLIGENT DISPLAY CU CAPACITATĂ TURNĂ

4.3 .jpg

FT81X - EVE 2, următoarea generație


Seria premiată HMI Display, EVE, a fost extinsă în continuare pentru a include încă patru dispozitive din familia FT81X. Toate noile produse din această gamă de soluții HMI LCD oferă numeroase caracteristici suplimentare și îmbunătățiri ale performanței, inclusiv creșterea rezoluției maxime a ecranului (800 x 600 pixeli), transferul de date mai rapid (QSPI) și capacitatea extinsă a memoriei principale (1 Mbyte)


FT810Q are interfațare RGB pe 18 biți și funcționalitate touch resistivă, în timp ce FT811Q are interfață RGB de 18 biți și este proiectat pentru implementarea capacitivă a ecranului tactil (cu posibilitatea de detectare a atingerii în 5 puncte). Acestea sunt completate de modelele FT812Q și FT813Q pentru utilizarea respectiv cu touchscreen rezistiv și capacitiv, dar fiecare cu RGB pe 24 de biți.


EVE - Controler de afișaj


Cu o funcționalitate de 3 în 1, inclusiv operațiunile de afișare, audio și touch, inginerii au acum o soluție avansată pentru a crea și a scoate cu ușurință sisteme de afișare interactive de ultimă oră.


Tehnologia EVE încorporează o mulțime de caracteristici avansate găsite atât în seria FT80X, cât și în seria FT81X:


Obiective Afișaje QVGA / WQVGA cu rezoluție de 1/16

Rezoluție maximă a ecranului 800x600 pixeli (FT81X), 512x512 pixeli (FT80X)

Interfețe RGB de 18 biți (FT800, FT801, FT810, FT811) sau 24 de biți (FT812, FT13)

Multiple palete acceptate în culori pe 16 biți și pe 32 de biți, cu transparență

Stocați până la 2000 de obiecte / comenzi în lista de afișări de 8k octeți

Memorie principală 256K (FT80X) până la 1MB (FT81X)

FT800 / FT810 / FT812 cu controler tactil integrat; FT801 / FT811 / FT813 cu interfață touch capacitivă I2C

Ieșire PWM pentru luminozitate programabilă a afișajului

Anti-aliasing algoritmi îmbunătăți percepția afișajului

Putere redusă - 24mA tipic în modul activ

Sintetizatorul audio integrat emite bipuri, sunete sau înregistrări audio

Suporta redarea audio pentru formatele PCM, 4bit ADPCM și u-Law

Interval de temperatură extins: -40 ° C până la + 85 ° C


Proiectare cu EVE


Seriile FT80x și FT81x oferă atât facilități de implementare a perifericelor SPI la un controller principal al sistemului. Efectuând toate redarea grafică complexă pe o linie de linie dintr-o listă de afișare orientată pe obiecte programată în sistemul MCU, FT80x și FT81x oferă ieșiri grafice bogate și dinamice cu un cost mai mic, specificație inferioară, MCU de 8, 16 sau 32 de biți. În plus, controlerul tactil integrat pentru afișaje capacitive sau rezistive poate fi folosit pentru a îmbunătăți orice soluție HMI cu comenzi simple, de urmărire și de gest, în timp ce audio-ul intern oferă o cale rapidă și ușoară pentru a adăuga chirp și tonuri la sistem.


Seria FT81X are o interfață RGB de 18 biți în dispozitivele FT810 și FT811, cu funcții touch resistive și capacitive. FT812 cu atingere rezistivă și FT813 cu atingere capacitivă oferă interfață color pe 24 biți. În plus, toate dispozitivele extind interfața gazdă pentru a include SPI dual și quad pentru un transfer mai rapid de date.Asistență pentru dezvoltarea de proiecte


Modulele sunt furnizate într-o varietate de factori de formă pentru ambele dispozitive FT80x și FT81x.


Sunt disponibile o serie de aplicații pentru a demonstra cum să inițializați FT800 / FT801 și să dezvoltați liste de afișare a obiectelor primitive. Acestea pot fi folosite ca blocuri pentru a crea imagini vibrante și dinamice. Proiectele pot fi realizate dintr-o varietate de tehnici de instrumentare și programare, care susțin orice, de la funcții EVE de bază, până la demo-uri interactive sofisticate și animate.Aplicații EVE


Mașini de vânzare

Imprimante multifuncționale

Instrumentaţie

Sisteme de securitate Home

Touchpad grafic, de exemplu, telecomandă, tastatură

Sisteme de telecomunicații / videoconferințe

Telefoane și comutatoare

Dispozitive medicale

Afișaje ale presiunii sanguine

Monitoare pentru Heart

Afișează nivelurile de glucoză

Cromatografe de gaze

Masurator de putere

Dispozitive aparate de uz casnic

Set-top boxe

termostate

Sistemul de sprinklere se afișează

GPS / Sisteme de navigație prin satelit

Panouri de comandă a automatelor automate

Controlul liftului

...și mult mai mult!EVE în piață


În această secțiune, aplicațiile de proiectare sunt evidențiate pentru referința utilizatorului, astfel încât designerii să poată vedea cum este folosită tehnologia EVE. FTDI Chip nu oferă garanții sau garanții pentru aceste produse, ci furnizează datele pentru informațiile dvs.


http://playground.arduino.cc/main/gameduino


În urma succesului uriaș al originalului Gameduino, care a adus jocuri de noroc la Arduino, a fost lansată oa doua ediție a scutului. Gameduino 2 transformă complet Arduino într-un sistem portabil de jocuri modern, prin încorporarea dispozitivului FT800 cu tehnologia EVE.


Folosind FT800, motorul grafic al dispozitivului devine mai sofisticat și mai avansat, menținând totuși o ușurință în utilizare. Acest sistem permite încărcarea JPEG simplificată, poate suporta transparența alfa și are un portofoliu complet de culoare pe 32 de biți. Un periferic SPI ca predecesorul său, dezvoltatorii pot construi pe platforma care include un set de caracteristici cuprinzătoare: control tactil; un accelerometru cu 3 axe; stocare microSD; ieșirea audio a căștilor și grafică clară pe un afișaj elegant de 4,3 ".


https://feilipu.me/2014/01/31/gameduino-2-with-goldilocks-and-eve/

accesați acest link pentru a accesa un articol care oferă o analiză detaliată și un comentariu despre Gameduino 2 și EVE.


Un tutorial Gameduino 2, referință și carte de bucate sunt, de asemenea, disponibile. Acest ghid cuprinzător pentru Gameduino 2 explică modul de utilizare a funcțiilor puternice ale hardware-ului pentru a crea jocuri interactive grafice. Pentru detalii complete despre Gameduino 2, vizitați http://excamera.com/sphinx/gameduino2/.FAQ

1.Ce este metoda de livrare?

În general, metoda noastră de livrare este DHL. (Pls trimiteți e-mail pentru a negocia metoda de livrare dacă nu puteți utiliza metoda de livrare de mai sus.)


2.Care este timpul de desfacere al produselor?

Timp același: 15 zile.

Producție în masă: 28-30 de zile (pentru comenzi urgente, ar putea fi mai rapide, pls contactați-ne pentru detalii.)


3.Cât timp este perioada de garanție?

De obicei, perioada de garanție este de o jumătate de an.


4.Care este aplicația produselor?

Aplicație pentru produs: navigație pentru pisici, echipament instrumental indusrial, echipament instrumentar pentru frumusețe medicală, terminal mobil inteligent pentru consumatori, instrument de măsură, aplicație la domiciliu etc.


5.Ce este serviciul companiei dvs.?

Pre-vânzare

Suportăm profesional informațiile despre afișarea clienților, ajutăm clienții să proiecteze și să aleagă afișarea cea mai potrivită.

Vânzare
Noi urmărim principiul QCDS, pentru a sprijini clienții de cea mai bună calitate, cost rezonabil, livrare rapidă, un serviciu bun. Suntem nu numai produsul de vânzare, dar, de asemenea, vânzarea profesionale noastre.

Serviciu post-vânzare

Pentru o corporație, post-vânzare este de fapt a doua șansă pentru câștigarea unei alte competiții. Ne câștigăm competiția prin vizitarea regulată a post-vânzare, consultarea și implementarea politicii de returnare.Dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Mob: + 86-0755-28342847

E-mail: info@panadisplay.com


Hot Tags: Motor încorporat de motor EVE FTDI 4.3 INCH INTELLIGENT DISPLAY Cu CAPACITIVE TOUCH, China, furnizori, fabrica, en-gros, lista de preturi, mostre gratuite

Trimite anchetă