info@panadisplay.com
Șase caracteristici ale ecranului LCD al barelor

Șase caracteristici ale ecranului LCD al barelor

Aug 29, 2019

Indiferent dacă este vorba despre un ecran cu bare LCD în metrou sau un ecran cu bandă în taxi, toate au caracteristicile comune ale audienței largi și potențialului uriaș al pieței. Odată ce produsele sunt comercializate pe scară largă, acest tip de media cu audiență mare și costuri reduse de publicitate va atrage atenția multor întreprinderi și agenților de publicitate. De asemenea, departamentele guvernamentale o pot folosi pentru a face public bunăstare publică. Ecranul are caracteristici și funcții importante.

Odată cu dezvoltarea științei și tehnologiei, progresul tehnic al industriei LCD a fost promovat și au apărut noi produse LCD, cum ar fi ecranul LCD. Forma sa unică și lungă îi face pe oameni să arate foarte plăcut. Deci, care sunt caracteristicile ecranului LCD cu bare?

1. fiabilitate ridicată și stabilitate bună

Substratul LCD de înaltă luminozitate al ecranului LCD cu bare este prelucrat prin tehnologie unică. Ecranul TV obișnuit are caracteristicile ecranului LCD industrial, fiabilitate ridicată, stabilitate bună, potrivit pentru a lucra într-un mediu dur.

2. Eficiență ridicată, economisire a energiei și durată de viață lungă

Ecranul LCD cu bare utilizează substrat din aluminiu importat, care are capacitatea de a absorbi și emite căldură în mod eficient, astfel încât puterea de lumină a lămpii cu LED-uri să fie redusă la minimum. Efectul căldurii de fundal pe substratul LCD este minimizat pentru a obține economii de energie, viață lungă, economii eficiente de energie, volum mai ușor și mai subțire al produsului.
 

3. Efect optim de afișare al controlului inteligent

Ecranul LCD cu bara de înaltă luminozitate este echipat cu un controler automat fotosensibil, care poate regla automat luminozitatea ecranului în funcție de mediul înconjurător, astfel încât să obțină cel mai bun efect vizual al imaginii ecranului, dar să obțină și economii de energie și îmbătrânire scăzută a produsului. componente.

4. Contrast dinamic ultra-înalt

Ecranul LCD cu bare are un contrast dinamic ultra-ridicat, afișaj color mai saturat și superb, efect vizual mai realist, timp de răspuns ultra-rapid, inserție unică de câmp negru și tehnologie de scanare a fundalului pentru a îmbunătăți performanțele vizuale ale ecranului dinamic.

5. Caracteristici excelente de lucru la temperatură largă

Ecranul LCD al barelor poate satisface nevoile de pornire rapidă și afișare clară a imaginii în mediu cu temperaturi scăzute și poate funcționa tot timpul la temperatura mediului natural. Este foarte potrivit pentru afișarea în aer liber.

6. O gamă largă de aplicații

Ecranul LCD de bar are o gamă largă de aplicații, inclusiv autobuz, metrou, aeroport, centru comercial, monitorizare securitate, centru de comandă și dispecerat, sistem de afișare a Centrului de expoziții, predare multimedia, unități guvernamentale, studiouri școlare, sistem de conferință video, multifuncțional sală de expoziții, locuri de divertisment, restaurante, publicitate și afișare, afișare imagini magazin magazin, televiziune, sală expoziție întreprindere etc.


Referință: www.lcdpanel.com