info@panadisplay.com
Structura Descriere a dus de vânt

Structura Descriere a dus de vânt

May 02, 2018

     1 camera de aer duş este compus din o cutie, o uşă din oţel inoxidabil, un filtru eficient, un aspirator, o cutie de distribuţie şi un ajutaj.

      2. placa de jos de la duş de aer este sudat de plăci de oţel, şi suprafaţa este un alb lăptos, vopsea de coacere.

      3. caseta se face de înaltă calitate laminate la rece tabla. Suprafaţa este tratată prin pulverizare electrostatica. Este frumos şi generos. Placa interior de jos este fabricat din oţel inoxidabil farfurie să facă rezistent la abraziune şi uşor de curăţat.

      4. material principal şi dimensiunea cutiei pot fi personalizate în funcţie de cerinţele clientului.

      Efectul de la dus de vânt: Curentul de aer este un echipament de curăţare necesare pentru curat, fără praf atelier. Acesta este versatilă şi poate fi utilizat cu toate camere curate şi clădiri curat. Când personalul intra workshop-ului, este necesară utilizarea acestui echipament să folosească puternica de aer curat şi spray vartej duze din toate direcţiile pentru organismul uman, în mod eficient si rapid. Praf, păr, păr şi alte resturi ataşat la haine pot reduce problemele de poluare cauzate de oameni intră şi care părăsesc camera curata. Interblocare de două porţi de duş de aer poate acţiona ca o camera de aer frâna pentru a preveni poluarea externe şi unpurified aer intră în zona curat. Personalul ar trebui autorizată pentru a aduce parul, praful si bacteriile în atelier de lucru, astfel încât să se respectă standarde de curăţire la locul de muncă şi dustproof stricte şi produce produse de înaltă calitate.

      5. efectul dus de vânt

      Duş de aer este un echipament de curăţare necesare pentru curat, fără praf atelier. Acesta este versatilă şi poate fi utilizat cu toate camere curate şi clădiri curat. Când personalul intra workshop-ului, este necesară utilizarea acestui echipament să folosească puternica de aer curat şi spray vartej duze din toate direcţiile pentru organismul uman, în mod eficient si rapid. Praf, păr, păr şi alte resturi ataşat la haine pot reduce problemele de poluare cauzate de oameni intră şi care părăsesc camera curata. Interblocare de două porţi de duş de aer poate acţiona ca o camera de aer frâna pentru a preveni poluarea externe şi unpurified aer intră în zona curat. Elimina personal de păr, praful, bacteriile în atelier, pentru a atinge praful stricte standarde la locul de muncă, de curăţare şi produce produse de înaltă calitate.